Jouw mening is echt belangrijk

Wat zijn respondenten?

Respondenten zijn personen die meewerken aan marktonderzoeken. Marktonderzoeken worden bijna dagelijks georganiseerd door allerlei bedrijven omdat zij erachter willen komen wat consumenten bezig houdt. Zij testen nieuwe producten of reclames en zo komen zij er achter wat jij van hun ideeën vindt. Jouw mening is dus echt belangrijk! Respondenten ontvangen altijd een vergoeding voor het geven van hun mening. 
 

Over ons 

Respondenten.nl is opgericht door Huitema Marketing Services. In de jaren '70 was Danielle Huitema een van de eersten in Nederland die met een selectiebureau begon. Later in 2003 werd het bedrijf overgenomen door Yvette Huitema en Merel Macedo. Inmiddels zijn wij met een vast team van 14 medewerkers en 30 part-timers. Sinds 2013 hebben wij een onderzoeklocatie in Amsterdam en sinds dit jaar in Amersfoort. 

Meningen die er toe doen

Wij vinden het leuk om respondenten te spreken en uit te nodigen voor onderzoeken. Jouw mening doet er echt toe voor de bedrijven waar wij mee samenwerken. Persoonlijk contact en een leuk gesprek zijn voor ons ook erg belangrijk. Alleen dan weten we zeker dat jij en onze opdrachtgever allebei een leuk en goed onderzoek kunnen hebben.

Wij zijn altijd bereid jouw vragen te beantwoorden. Schroom vooral niet om ons te bellen of te mailen!


Maak kennis met onze respondenten.