Een team hechte en enthousiaste professionals

Onze Roots

De roots van Respondenten.nl gaan helemaal terug tot in de jaren zeventig. In 2003 besloten Yvette Huitema en Merel Macedo het bedrijf nieuw leven in te blazen. Het idee was dat er veel behoefte was in de markt aan een professionele partij die onderzoek kon faciliteren. Dit bleek inderdaad het geval.

Sinds 2003 tot en met nu groeit het bedrijf nog elk jaar en komen er elk jaar nieuwe tevreden klanten en loyale respondenten bij.

Sinds 2013 hebben wij een onderzoekslocatie in Amsterdam en sinds dit jaar ook in Amersfoort. Op deze manier kunnen wij klanten een volledig pakket aan diensten bieden en kunnen respondenten en opdrachtgevers persoonlijk kennis met ons maken.

Ons Team

Inmiddels zijn wij met een vast team van 14 medewerkers en 30 part-timers. Wij zijn allemaal bovenmatig geinteresseerd in mensen en vinden het leuk om met onze klanten en onze respondenten te communiceren. Binnen ons team heb je altijd te maken met 2 vaste contactpersonen zodat de lijnen kort blijven. "Werving van de juiste doelgroep is een vak apart, dat laten we graag over aan een betrouwbare en professionele partner"

Jeannetta Berghahn

Team Vier
www.teamvier.nl"Zij zetten zich echt in om de juiste en geschikte mensen aan tafel te krijgen, soms zoek je net iets extra en zij snappen dat"

Evelien Besseling

Ruigrok Netpanel
www.ruigroknetpanel.nl
Nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van www.respondenten.nl